Gezellige lounges in het prachtige Eerbeek

Boek vandaag nog een van onze schitterende lounges

Bekijk de lounges

Over SoerenLounge

Voor rust, ruimte en ontspanning kun je gebruik maken van onze Zen Lounge. In de Nature Lounge maken wij uw verblijf op de Veluwe compleet omdat wij de natuur terug brengen in het interieur. En in de Ibiza Lounge waan je je even op de Balearen..

Unieke ligging

Unieke ligging

SoerenLounge is gelegen in Eerbeek en vlak bij Laag Soeren. Het grenst aan Nationaal Park de Hoge Veluwe, het meest uitgestrekte natuurpark van Nederland. Op deze prachtige locatie, letterlijk aan de rand van de bossen kunt u genieten van een verblijf in een van onze 3 luxueuze Lounges. Ook Apeldoorn, Arnhem en Zutphen, zijn vlakbij.

Unieke ligging
Sfeervol ingericht
Sfeervol ingericht

Sfeervol ingericht

De aankleding is evenwichtig en luxe. Natuurlijk zijn de appartementen van alle gemakken voorzien. Bij de inrichting van onze lounges hebben wij verschillende thema’s gekozen die passen bij het natuurlijke gevoel en de de landschappelijke rust. Vanuit dat gevoel kunt u kiezen uit de stijlen: Nature, Zen en Ibiza.

Luxe gemakken

Luxe gemakken

Wij doen er alles aan u, vanaf het moment van aankomst, tot aan uw vertrek te laten genieten. Wij vinden het belangrijk dat u geniet van de luxe van een heerlijk schoon en fris appartement, alsof u de eerste bewoner bent. Natuurlijk zijn onze appartementen voorzien van een goed aangeklede kitchenette, topkwaliteit frisse bedden, een televisie en gratis wifi.

Luxe gemakken
Uw eigen terras
Uw eigen terras

Uw eigen terras

Juist omdat buiten bij ons net zo belangrijk is als binnen, kunt u genieten van de privacy op uw eigen gezellige terras. In het zonnetje buiten, of gezellig binnen geniet u in alle luxe van ons heerlijke ontbijt. Parkeren kan op eigen terrein, vlak bij uw appartement.

Hondvriendelijk en schoon

Hondvriendelijk en schoon

Bij ons is ook uw viervoeter van harte welkom en krijgt alle ruimte. Wanneer u geen hond meebrengt, dan zult u ervaren dat ons hondvriendelijke beleid geen enkele invloed heeft op de frisheid en netheid van onze appartementen.

Hondvriendelijk en schoon
Overnachting voor paard
Overnachting voor paard

Overnachting voor paard

Je eigen paard of pony overnacht er vanaf € 17,50 per nacht bij Stal te Bokkel, 200 meter afstand van de Lounge. Voor verdere informatie en beschikbaarheid kunt u terecht op www.staltebokkel.nl. Geniet van de mooie Veluwe met uw eigen paard.