Het enige hotel in Nederland met vrijstaande hotelkamers!

Wordt het Zen, Ibiza of Nature? We hebben elke lounge een eigen naam en sfeer meegegeven. Wat je ook kiest: de natuur is een belangrijke inspiratiebron geweest bij de inrichting van onze kamers. We zijn ons er elke dag van bewust hoe bijzonder het is om op zo’n mooie plek te logeren. Dat willen we graag met jou delen.

Soeren Lounge is niet te vergelijken met een andere accommodatie: het is geen hotelkamer, geen Bed & Breakfast en geen gewoon vakantiehuisje. Het is gewoon Soeren Lounge: een bijzonder plekje aan de rand van de Veluwe. Met de service van een hotel, maar met de persoonlijke aandacht van een Bed & Breakfast. Parkeren doe je bij ons gratis voor de deur.

Eten en drinken

Alle lounges zijn ingericht met een kitchenette. Er staat gratis Nespresso en thee voor je klaar. Een flesje wijn of bier zet je koud in de koelkast. Laat je verrassen door het fantastische ontbijt dat geserveerd wordt door onze eigen kok Jos. De verrassingsmand met onder andere heerlijk vers brood, wordt bij jou afgeleverd op een tijdstip dat jou schikt.

Ben je onder de indruk van het ontbijt? Laat Jos dan ook een romantische driegangendiner voor je koken met (h)eerlijke producten. Dat serveert hij persoonlijk in jullie lounge.

In de zomer mag je zelf aan de slag: we bieden dan een BBQ-arrangement aan. Daar kun je lekker van genieten op je eigen terras.

Zacht en fris linnengoed

Wie komt logeren duikt heerlijk weg onder het zachte dekbed. Natuurlijk is het bed ook prachtig opgemaakt en liggen er zachte handdoeken en bad- en doucheartikelen voor je klaar. Tevens beschikt elke lounge over een föhn.

Kinderen

Onze accommodatie is geschikt voor (kleine) kinderen. Voor baby’s hebben wij, op aanvraag, een ledikant, kinderstoel en badje beschikbaar. Flesjes kunnen opgewarmd worden in de magnetron. Ook is er een ruime koelkast aanwezig.

Huisdieren

Wil je ook je hond laten meegenieten van onze prachtige omgeving? Dat mag: tegen meerprijs is je viervoeter ook van harte welkom.

In- en Uitchecken

Inchecken kan vanaf 15:00 uur, uitchecken tot 11:00 uur. Wil je langer blijven? Neem dan contact met ons op.

Soeren Lounge - Eerbeek - Logo

Soerense Zand Zuid 33A
6961 RA Eerbeek
06-3652 8971
info@soerenlounge.nl