Soeren Lounge - Nature - 010 - Eerbeek

Francoise de Vries is de eigenaresse van de Soeren Lounge. Ze kent de omgeving op haar duimpje want ze komt uit Laag Soeren. En dat niet alleen, ze woonde vroeger naast de Soeren Lounge: in boerderij de Zandhoeve. Ze weet dus als geen ander hoe bijzonder het is om vanuit je woonkamer zo het bos in te lopen. Al na een paar stappen vergeet je alles om je heen en luister je alleen nog maar naar de vogels en de kabbelende beekjes. Die natuurervaring heeft ze doorgevoerd bij de inrichting van de huisjes. Ze vindt het belangrijk dat binnen en buiten in balans zijn. Zo kun je echt tot rust komen.

In 2017 zijn de lounges helemaal gerenoveerd. Ook de tuin is grondig aangepakt. Met haar eigen hoveniersbedrijf, Meeuwis de Vries Tuinen, heeft Francoise de tuinen opnieuw ingericht.  Zo kun je nog meer genieten van privacy en de geborgenheid van een gezellig ingerichte tuin. En van die tuinen geniet ze zelf ook nog wel eens want ze heeft er een goede gewoonte van gemaakt om af en toe zelf in de Soeren Lounge te logeren. Ze vindt het belangrijk om zelf te ervaren hoe het is om gast te zijn, en kijkt dan wat er anders of beter kan. De kwaliteit van de accommodaties heeft haar prioriteit.

Francoise de Vries – Eigenaar

Francoise wordt bijgestaan door hotelmanager Marisa de Zwaan. Zij werkt sinds 2017 voor de Soeren Lounge. Marisa heeft een achtergrond in de horeca, maar ontdekte dat ze het veel leuker vindt om manager te zijn bij de Soeren Lounge.

Ze geniet elke dag van de bijzondere omgeving en prachtige huisjes en ontvangt de gasten met een grote glimlach. Marisa zorgt ervoor dat de gasten zich echt thuis voelen, en dat ze de Soeren Lounge, voor de duur van hun verblijf, echt als hun tweede huis beschouwen. Meestal blijft het niet bij een eenmalig bezoek. Wie de Soeren Lounge eenmaal heeft ontdekt blijft terugkomen.

Dat heeft niet alleen met de omgeving en de inrichting te maken maar ook met de precisie van Marisa. Haar motto is: de lounges moeten zo schoon zijn dat gasten het idee hebben dat ze de eerste bezoekers zijn. En oh ja: Marisa ziet altijd iets bijzonders gebeuren bij de gasten: ze komen vaak als ze echt toe zijn aan vakantie, en lopen uitgerust de deur weer uit. Daar is Marisa echt trots op.

Marisa de Zwaan – Hotel Manager

Soeren Lounge - 003 - Eerbeek

Soeren Lounge - Eerbeek - Logo

Soerense Zand Zuid 33A
6961 RA Eerbeek
06-3652 8971
info@soerenlounge.nl

Jasper V
Jasper V
21. September, 2020.
Top locatie!
Dini Ayu
Dini Ayu
12. December, 2019.
Had lovely few days spent on last Summer holiday in Soeren Lounge. The room is clean and very cozy. Beds are very comfortable too. We stayed at The Nature Lounge with bunkbed for kids. This room is located at the end of the row and has a direct access to the grass field. The only (personal) downside was it may got too natural that you could smell the farm located at the back and therefore also causing quite some flies flying inside the house. Nevertheless, we love our stay there!
Thomas Otto
Thomas Otto
30. September, 2019.
Tolle Ferienhäuser, sehr schön eingerichtet und wahnsinnig bequem
Monique Wouters
Monique Wouters
31. Juli, 2019.
Heerlijk om er even tussen uit te gaan ,ook met 2 hondjes,,ontbijt dat je kunt bijbestellen is het geld echt waard
Roza Mieloo
Roza Mieloo
26. Mei, 2019.
Fantastische accommodatie en heerlijk midden in het bos.

E
E
9. Oktober, 2020.
9,0
☺Warme, gezellige inrichting. ☹Niets
Nancy
Nancy
5. Oktober, 2020.
7,0
☺The price is great, location is good with a nice private garden, the cabin is spacious (we stayed at the Zen cabin) and nicely decorated. ☹There was no one at the property for check-in (during regular check-in hours), so we had to call and wait for her to drive to the location for check-in. Interior looks great at first glance, but when you look more closely you can see the floor is waving with bad layed vinyl. One of the chair at the breakfast table was damaged, which ruined my shirt. Just one bedside table (which is an issue if you both want to charge your phone next to you). The huge couch looks nice, but you sink in so deep that you have to “climb” out of it.
Anonim
Anonim
1. Oktober, 2020.
10
☺Super lief en fijn ontvangst. Ruime slaapkamers. Mooie badkamer. En fijne open slaande deuren met tuin. We mochten zelfs wat later uitchecken omdat het huisje die dag niet was verhuurd, dar was heel fijn, zo kon onze zoon nog even zijn ochtendslaapje doen;) ☹Ondanks ruime kamer 2 persoonsbed net wat te klein. En jammer dat je niet makkelijk kan eten met 4 personen aan de tafel. Is de woonkamer mssn ook net te klein voor.
Monique
Monique
29. September, 2020.
9,0
☺Ontbijt uitstekend en ruim voldoende, de Zen Lounge is gezellig en sfeervol ingericht met een klein tuintje! Rustige omgeving en dichtbij leuke steden zoals Zutphen en Apeldoorn én bij Park Hoge Veluwe, wij hebben een fijne (mid)week vakantie gehad en komen graag nog eens terug.
Ingrid
Ingrid
25. September, 2020.
10
☺Heerlijk verblijf gehad in de Zen en de Ibiza Lounge. Comfortabele bungalows, goed toegerust. Fijn contact gehad, en een lekker (en bijtijds) ontbijt.
Anita
Anita
21. September, 2020.
9,0
☺Zeer vriendelijk en gastvrij ontvangen door Marisa voor het verblijf in Zen Lounge! Een erg fijn huisje met een ruime woonkamer en slaapkamer. Ook de badkamer is netjes en modern. De slaapkamer heeft een fijn bed en verduisterende gordijnen. Klein keukentje met een 2 pits kookplaatje, koelkastje, magnetron, waterkoker, koffiezetapparaat. Er is zelfs gedacht aan koffiecapsules en thee. In de omgeving is meer dan genoeg te doen.
Wim
Wim
18. September, 2020.
10
☺Zo een compleet, gezellig en schoon huisje met alles voor een uitvalsbasis voor deze mooie omgeving aanwezig. Prettige badkamer, leuk tuintje, lekkere bank, Nespresso machine met een paar cupjes zelfs 2 decafé cupjes. Totaal e n fijn verblijf. De ontvangst door Marisa was ook heel fijn. Zeer fijn en gestructureerd. Klasse. ☹Er was niets dat tegenviel. Was precies zoals de beschrijving aan had gegeven. Heel relaxed en echt alleen maar een uitval basis in deze mooie omgeving. Zoals omschreven praktisch geen mogelijkheid om meer dan een ontbijt te maken. Top.
Ingrid
Ingrid
13. September, 2020.
10
☺Leuke locatie en huisje. Voor herhaling vatbaar