Soeren Lounge - Nature - 010 - Eerbeek

Francoise de Vries is de eigenaresse van de Soeren Lounge. Ze kent de omgeving op haar duimpje want ze komt uit Laag Soeren. En dat niet alleen, ze woonde vroeger naast de Soeren Lounge: in boerderij de Zandhoeve. Ze weet dus als geen ander hoe bijzonder het is om vanuit je woonkamer zo het bos in te lopen. Al na een paar stappen vergeet je alles om je heen en luister je alleen nog maar naar de vogels en de kabbelende beekjes. Die natuurervaring heeft ze doorgevoerd bij de inrichting van de huisjes. Ze vindt het belangrijk dat binnen en buiten in balans zijn. Zo kun je echt tot rust komen.

In 2017 zijn de lounges helemaal gerenoveerd. Ook de tuin is grondig aangepakt. Met haar eigen hoveniersbedrijf, Meeuwis de Vries Tuinen, heeft Francoise de tuinen opnieuw ingericht.  Zo kun je nog meer genieten van privacy en de geborgenheid van een gezellig ingerichte tuin. En van die tuinen geniet ze zelf ook nog wel eens want ze heeft er een goede gewoonte van gemaakt om af en toe zelf in de Soeren Lounge te logeren. Ze vindt het belangrijk om zelf te ervaren hoe het is om gast te zijn, en kijkt dan wat er anders of beter kan. De kwaliteit van de accommodaties heeft haar prioriteit.

Francoise de Vries – Eigenaar

Francoise wordt bijgestaan door hotelmanager Marisa de Zwaan. Zij werkt sinds 2017 voor de Soeren Lounge. Marisa heeft een achtergrond in de horeca, maar ontdekte dat ze het veel leuker vindt om manager te zijn bij de Soeren Lounge.

Ze geniet elke dag van de bijzondere omgeving en prachtige huisjes en ontvangt de gasten met een grote glimlach. Marisa zorgt ervoor dat de gasten zich echt thuis voelen, en dat ze de Soeren Lounge, voor de duur van hun verblijf, echt als hun tweede huis beschouwen. Meestal blijft het niet bij een eenmalig bezoek. Wie de Soeren Lounge eenmaal heeft ontdekt blijft terugkomen.

Dat heeft niet alleen met de omgeving en de inrichting te maken maar ook met de precisie van Marisa. Haar motto is: de lounges moeten zo schoon zijn dat gasten het idee hebben dat ze de eerste bezoekers zijn. En oh ja: Marisa ziet altijd iets bijzonders gebeuren bij de gasten: ze komen vaak als ze echt toe zijn aan vakantie, en lopen uitgerust de deur weer uit. Daar is Marisa echt trots op.

Marisa de Zwaan – Hotel Manager

Soeren Lounge - 003 - Eerbeek

Soeren Lounge - Eerbeek - Logo

Soerense Zand Zuid 33A
6961 RA Eerbeek
06-3652 8971
info@soerenlounge.nl