Soeren Lounge - Nature - 010 - Eerbeek

Francoise de Vries is de eigenaresse van de Soeren Lounge. Ze kent de omgeving op haar duimpje want ze komt uit Laag Soeren. En dat niet alleen, ze woonde vroeger naast de Soeren Lounge: in boerderij de Zandhoeve. Ze weet dus als geen ander hoe bijzonder het is om vanuit je woonkamer zo het bos in te lopen. Al na een paar stappen vergeet je alles om je heen en luister je alleen nog maar naar de vogels en de kabbelende beekjes. Die natuurervaring heeft ze doorgevoerd bij de inrichting van de huisjes. Ze vindt het belangrijk dat binnen en buiten in balans zijn. Zo kun je echt tot rust komen.

In 2017 zijn de lounges helemaal gerenoveerd. Ook de tuin is grondig aangepakt. Met haar eigen hoveniersbedrijf, Meeuwis de Vries Tuinen, heeft Francoise de tuinen opnieuw ingericht.  Zo kun je nog meer genieten van privacy en de geborgenheid van een gezellig ingerichte tuin. En van die tuinen geniet ze zelf ook nog wel eens want ze heeft er een goede gewoonte van gemaakt om af en toe zelf in de Soeren Lounge te logeren. Ze vindt het belangrijk om zelf te ervaren hoe het is om gast te zijn, en kijkt dan wat er anders of beter kan. De kwaliteit van de accommodaties heeft haar prioriteit.

Francoise de Vries – Eigenaar

Francoise wordt bijgestaan door hotelmanager Marisa de Zwaan. Zij werkt sinds 2017 voor de Soeren Lounge. Marisa heeft een achtergrond in de horeca, maar ontdekte dat ze het veel leuker vindt om manager te zijn bij de Soeren Lounge.

Ze geniet elke dag van de bijzondere omgeving en prachtige huisjes en ontvangt de gasten met een grote glimlach. Marisa zorgt ervoor dat de gasten zich echt thuis voelen, en dat ze de Soeren Lounge, voor de duur van hun verblijf, echt als hun tweede huis beschouwen. Meestal blijft het niet bij een eenmalig bezoek. Wie de Soeren Lounge eenmaal heeft ontdekt blijft terugkomen.

Dat heeft niet alleen met de omgeving en de inrichting te maken maar ook met de precisie van Marisa. Haar motto is: de lounges moeten zo schoon zijn dat gasten het idee hebben dat ze de eerste bezoekers zijn. En oh ja: Marisa ziet altijd iets bijzonders gebeuren bij de gasten: ze komen vaak als ze echt toe zijn aan vakantie, en lopen uitgerust de deur weer uit. Daar is Marisa echt trots op.

Marisa de Zwaan – Hotel Manager

Soeren Lounge - 003 - Eerbeek

Soeren Lounge - Eerbeek - Logo

Soerense Zand Zuid 33A
6961 RA Eerbeek
06-3652 8971
info@soerenlounge.nl

Karla Harinck
Karla Harinck
5. September, 2023.
Een heerlijke plek om tot rust te komen of, om vanuit hier actieve tochten te ondernemen, heerlijke grote wandelingen. Wij hadden zon besteld en ook die was aanwezig :-) Sfeervol ingericht huisje. Onze hond is ook super blij want er is een mooi tuintje bij en aan de overzijde van de weg een bos. Alles aanwezig, koffie, thee, enz enz. Heerlijke grote handdoeken. Huisje opruimen kan ook maar wil je met rust gelaten worden, kan eveneens. Gelukkig we mogen nog 2 dagen. Fred en Karla
Maarten Van Damme
Maarten Van Damme
18. April, 2023.
We had an awesome stay at Soeren Lounge. The house is well decorated, has everything you need, beautiful terrace and small garden. Private parking is included which is always a plus. I highly recommend this place.
Raamrade Stone
Raamrade Stone
30. Januari, 2023.
Echt super
Ricardo R
Ricardo R
3. November, 2022.
Super vriendelijke ontvangst. Huisje heeft alles wat je maar wensen kan. Alle gemakken. Goed en sfeervol ingericht. wij hadden de nature lounge. Super ontbijt van een lokale ondernemer. Ga zo door
Thomas Deelen
Thomas Deelen
26. Oktober, 2022.
Wij verbleven in de ibiza lounge. Het is een klein maar leuk huisje, echt een aanrader!
Monique
Monique
16. September, 2022.
Super huisje. Alles schoon en fris. Voor herhaling vatbaar!
Talinka Hensen
Talinka Hensen
9. Augustus, 2022.
1 overnachting gehad in de ibiza lounge, erg tevreden. prima bedden en een goed werkende airco ook erg fijn.

J
J
9. November, 2023.
9,0
Alles was naar wens en onze verwachtingen. ☺De bedden waren goed, het huisje was schoon. Inchecken ging snel. Het was een rustige omgeving. ☹Passeren in de huiskamer was soms een dingetje.... :-)
Ron
Ron
9. November, 2023.
9,0
Prima
Sofie
Sofie
1. November, 2023.
9,0
☺Gezellig kleine en mooi ingerichte woning, voorzien van alles wat we nodig hadden, rustig, stil, en goede uitvalsbasis voor een bezoek aan de Veluwe. Heel vriendelijke ontvangst.
Maurice
Maurice
11. Oktober, 2023.
9,0
Compleet ☺Erg fijn! op verzoek vol koelkastje bij aankomst met koude drankjes na 2 dagen fietsen op de Veluwe. ☹2 persoonsbed is meer een twijfelaar. Maar ook hier was een passende oplossing voor.
Iris
Iris
8. Oktober, 2023.
8,0
Mooi huisje...tuintje erbij.Super mooie omgeving. ☺Een rustige mooie omgeving. Mooi huisje. Netjes verzorgt. ☹De bank was best doorgezakt. En het licht in de kamer werkte niet naar behoren.Maar dit zijn kleine aanpassingen die ze kunnen maken.
Mariëlle
Mariëlle
8. Oktober, 2023.
8,0
Very Good
Josette
Josette
1. Oktober, 2023.
10
Top ☺Prachtige huisjes en heel.schoon. bos is om de hoek en de omgeving is prachtig. We komen hier zeker terug.
Groeneveld
Groeneveld
26. September, 2023.
10
Een aanrader ☺Geen ontbijt besteld Het is een prima B&B Gezellig ook prima bij niet zo mooi weer Vanuit huis gelijk wandelingen maken is heerlijk Goede bedden schoon Gezellig zitje buiten en binnen ☹Er viel niets tegen
Wojciech
Wojciech
25. September, 2023.
10
Exceptional
Giorgio
Giorgio
16. September, 2023.
8,0
Very Good